Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Har du brug for en reparation af dine gamle vinduer eller måske en fuldstændig udskiftning af vinduer og døre? Så er du kommet til det rette sted. Hos DF Montage v/ Danny Foldager kan vi nemlig hjælpe dig.

​Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for, og efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat.

​Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre i blandt andet Randers, Hornslet og hele Djursland samt Aarhus og omegn.

Trænger huset til nye vinduer eller døre?

​Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige døre og vinduer forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur.

​Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning.​

Trænger vinduerne til en reparation?

Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er vi hos DF Montage v/ Danny Foldager det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det, du ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for vinduesudskiftning er meget afhængig af de valg, du træffer i forhold til materialevalg. En anden prisfaktor er, hvor mange vinduer der skal udskiftes.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 37 35 76 / 28 88 90 51 eller e-mail danny@tmesterdf.dk for et uforpligtende tilbud og en konkret pris på din opgave. 

​Holbækvej 21 | 8950 Ørsted | Tlf: 86 37 35 76 | Mobil: 28 88 90 51 | Fax: 86 38 35 76 | E-mail: danny@tmesterdf.dk